VARMEPUMPER

Hos Møllgaard VVS tilbyder vi alt inden for varmepumper

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe fungerer ved at flytte energi fra et lavere temperaturniveau – altså omgivelserne i enten luften eller jorden – til et højere temperaturniveau, som oftest vil være husets primære opvarmningskilde.

Funktionen er, at et kølemiddel skiftevis fordampes og kondenseres, identisk med den proces der sker i et køleskab, med den forskel at energien føres ind i stedet for ud. Ved at anvende naturens egne dynamiske effekter sparer du mange ressourcer i forhold til gamle opvarmningsmetoder såsom elvarme eller oliefyr.

 

En fornuftig energiløsning

Hos Møllgaard VVS tilbyder vi alt inden for varmepumper – lige fra opsætning og montering til den første vejledning og årlige servicering. Med en varmepumpe kan du spare energi, hvis du opvarmer med el eller olie – og nogle gange selvom du bor i et område med fjernvarme, såfremt du ikke har tilslutningspligt.

Varmepumpemarkedet er stort og kan være svært at navigere uden ekspertviden. Hos os er du sikret kyndig rådgivning og vejledning, hvor vi guider dig til den rigtige løsning. Vores store erfaring med varmesystemer gør os til eksperter inden for både luft og jord varmepumper. Gennem tæt dialog klarlægger vi dit behov og finder en pumpe der matcher mht. ydelse og effektivitet. Vi fører udelukkende varmepumper, der overholder gældende lovkrav.
Service og vedligeholdelse af varmepumper

Vi er uddannede installatører, så du kan være sikker på, at din varmepumpe er installeret korrekt og varmer optimalt. Ved regelmæssig service og vedligeholdelse forlænges varmpepumpens levetid samt varmeøkonomien forbedres. Vi varetager gerne serviceringen, så du har glæde af pumpen i mange år.

Overvejer du at udskifte dit nuværende system med en varmepumpe, er du velkommen til at komme forbi vores varmecenter i Horsens eller kontakte os på tlf.: 75 64 34 88.

 

hVORDAN FÅR MAN TILSKUD FRA AFKOBLINGSPULJEN?

For at få tilskud fra Afkoblingspuljen skal du ansøge om tilskuddet på Energistyrelsens hjemmeside. Der vil være en ansøgningsproces, hvor du skal oplyse om din nuværende varmekilde, din nye varmekilde, og andre relevante oplysninger. Du vil også blive bedt om at dokumentere, at din nye varmekilde opfylder kravene for at modtag tilskud.

 

Hvem der kan få tilskud fra Afkoblingspuljen afhænger af en række faktorer, herunder din geografiske placering og din nuværende varmekilde. Typisk vil private boligejere, erhvervsvirksomheder, og offentlige institutioner kunne søge om tilskud fra Afkoblingspuljen.

 

Beløbet, du kan modtage i tilskud fra Afkoblingspuljen, afhænger også af flere faktorer, herunder hvilken type varmekilde du ønsker at installere, og hvor stor din nuværende varmekilde er. Energistyrelsen har fastsat et takstblad, der beskriver de forskellige tilskudssatser, der kan opnås og du kan se dette tekstblad på Energistyrelsens hjemmeside.

 

Det er også vigtigt at bemærke, at der er en begrænset mængde midler i Afkoblingspuljen, og når midlerne er udtømt, vil det ikke længere være muligt at ansøge om tilskud fra puljen. Så det er en god idé at ansøge så hurtigt som muligt, hvis du ønsker at modtage tilskud fra Afkoblingspuljen.

LÆS MERE HER:

https://old.sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

Du kan frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 7564 3488

 

Følg os på facebook