bestemmelser fra Horsens Fjernvarme
pr. 1. juli 2022

SPAR PENGE
-Ved du at der er nye bestemmelser fra Horsens Fjernvarme                               pr. 1. juli 2022?
bestemmelserne siger at, hvis du ikke kan afkøle dit fjernvarmevand tilstrækkeligt, vil det medføre en merudgift på din varmeregning.
Vi kan hjælpe dig ved at gennemgå dit anlæg, så du får optimeret din udnyttlese af fjernvarmen og undgår unødige udgifter til din varmeregning.

Book en tid her
på tlf. 7564 3488 eller post@mollgaard.dkpost@mollgaard.dk

FJERNVARME

Hos Møllgaard specialiserer vi os i installation, vedligehold og servicering af fjernvarmeanlæg og fjernvarmeunits

Få mere ud af din fjernvarme

Hos Møllgaard VVS I Horsens specialiserer vi os i installation, vedligehold og servicering af fjernvarme for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi leverer og monterer radiatorer, termostater og rørsystemer.

Vi vejleder dig gerne, så du træffer en kvalificeret beslutning til dit hjem. Med en VVS-fagmand får du gode råd og vejledning, så du får den optimale varmeøkonomi.

FJR-certificering

Vi er certificerede inden for Fjernvarmens Serviceordningen, som er din garanti for kvaliteten af arbejdet. Ordningen indeholder en række tekniske krav og specifikationer til arbejdet, og sikrer dig ekspertise inden for fjernvarme og fjernvarmeunits. Med serviceordningen får du regelmæssigt et kvalitetssikret serviceeftersyn på dit fjernvarmeanlæg. Eftersynet foretages af en vvs-installatør eller servicemontør, som har modtaget specialuddannelse inden for fjernvarme, og som har et samarbejde med det lokale fjernvarmeværk.

Eftersynet består af et hovedeftersyn og efterfølgende vedligeholdelsestjek, som typisk sker hver andet år.

Service af fjernvarmeanlæg og units

Med justering og vedligehold af din fjernvarmeinstallation opretholder du unittens og hele anlæggets optimale varmeevne. Vi efterser, justere og vejleder, men du bestemmer selv, hvilke forbedringer der skal gennemføres. Eftersynene deles op i dybdegående hovedeftersyn og vedligeholdelsestjek, der holder anlægget i topform.

Ved hovedeftersynet tjekkes både installation og bolig, hvor vi også rådgiver dig ifm. forbrugsvaner, så du får den bedst mulige varmeøkonomi.

Ved et hovedeftersyn efterses, testes og justeres alle fjernvarmeinstallationer og fjernvarmeuniten. Eftersynet indeholder også energivejledning i forbrugsvaner, boligen og radiatorernes placering, så du får den bedst mulige varmeøkonomi. Vedligeholdelsestjekket af anlæg og unit sikrer, at alt er justeret og virker, som det skal.

Er du i tvivl om hvorvidt dit fjernvarmeanlæg trænger til et eftersyn, eller ønsker at høre mere om mulighederne for en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 75 64 34 88 eller besøge vores Energicenter.

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

Du kan frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 7564 3488

 

Følg os på facebook