OM OS

Hos Møllgaard VVS er vi specialister inden for VVS

Historie

Hos Møllgaard VVS er vi specialister inden for VVS, grundet vores mere end 40 års erfaring i branchen. Møllgaard VVS ApS blev etableret i 1976 af Hans & Ninna Møllgaard. I 2000 flyttede virksomheden til et nyt, større domicil på Marsallé i Horsens. Firmaet ejes i dag af Kim Rasmussen, som overtog firmaet d. 30. september 2009.

Møllgaard VVS ApS er en dynamisk virksomhed i rivende udvikling, som beskæftiger 16 kompetente medarbejdere.

VVS i Horsens

Møllgaard VVS er en kvalitetsbevidst VVS-installatør, der udfører alle opgaver inden for VVS-faget, herunder også fag- og delentreprise. Det er vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave, så du hurtigt får glæde af din nye løsning. Vi gør alt, hvad vi kan, for at minimere enhver anledning til reklamation, for vi er stolte fagmænd, der vægter holdbare løsninger.

Ekspert i varmeløsninger

Udover det almindelige VVS-arbejde, er et af vores kerneområder nye varmeanlæg, uanset om du ønsker gas, varmepumpe eller fjernvarme. Vi beskæftiger os primært med området omkring Horsens, men er du placeret andetsteds, er du selvfølgelig velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud på tlf.: 75 64 34 88.

Vi varetager gerne både små VVS opgaver og hjælper dig til at finde en ny varmeløsning.

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD

Kontakt
Indtastes således: 12345678

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

Du kan frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 28 19 74 85

 

Følg os på facebook