OM OS

Hos Møllgaard VVS er vi specialister inden for VVS

Historie

 

 

Hos Møllgaard VVS er vi specialister inden for VVS, grundet vores mere end 40 års erfaring i branchen. Møllgaard VVS ApS blev etableret i 1976 af Hans & Ninna Møllgaard. I 2000 flyttede virksomheden til et nyt, større domicil på Marsallé i Horsens. Den 30. september 2009 overtog Kim Rasmussen, Møllgaard VVS ApS og 1. oktober 2021 solgte Kim Rasmussen firmaet til Hedensted VVS & Energiservice A/S som ejes af Jens Palmelund, Michael Thomsen og Kasper Holst Pedersen.

Møllgaard VVS ApS er en dynamisk virksomhed i en rivende udvikling, som beskæftiger 16 kompetente medarbejdere.

 

VVS i Horsens

Møllgaard VVS er en kvalitetsbevidst VVS-installatør, der udfører alle opgaver inden for VVS-faget, herunder også fag- og delentreprise. Det er vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave, så du hurtigt får glæde af din nye løsning. Vi gør alt, hvad vi kan, for at minimere enhver anledning til reklamation, for vi er stolte fagmænd, der vægter holdbare løsninger.

Ekspert i varmeløsninger

Udover det almindelige VVS-arbejde, er et af vores kerneområder nye varmeanlæg, uanset om du ønsker gas, varmepumpe eller fjernvarme. Vi tilbyder grundig gennemgang af dit varmesystem, så du får det mest optimale ud af det.

Vi beskæftiger os primært med området omkring Horsens, men er du placeret andetsteds, er du selvfølgelig velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud på tlf.: 75 64 34 88.

Vi varetager gerne både små og store VVS opgaver og hjælper dig til at finde en ny varmeløsning som passer til dit hus.

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

Du kan frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 7564 3488

 

Følg os på facebook