sammenlægning med

byens vvs & blik aPs

To Horsens firmaer sammenlagt!

 

Vi har glædet os til at dele denne store nyhed med jer!

To gamle Horsens firmaer, Møllgaard VVS og Byens VVS, har besluttet at forene deres kræfter og skabe en ny, fælles fremtid.

 

 

Med mere end 65 år samlet på bagen, har Møllgaard VVS og Byens VVS været fast forankret i Horsens historie. Vi bringer nu vores fælles ekspertise, dedikation og velrenommerede service sammen, for at skabe en endnu stærkere enhed.

 

 

Vi vil gerne takke jer, vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere, for jeres støtte gennem årene. Vi ser frem til at fortsætte dette partnerskab og skabe positive forandringer sammen siger Claus Vinther og Brian Paetau.

 

 

Som firmaets ledere glæder vi os til at byde jer velkommen til det nye kapitel for Møllgaard VVS og Byens VVS. Sammenlægningen repræsenterer vores fælles ønske om at styrke vores engagement i Horsens og skabe en endnu mere tilfredsstillende oplevelse for vores kunder.

 

 

Denne sammenlægning betyder ikke kun kontinuitet, men også nye muligheder. Vi forpligter os til at levere den samme høje kvalitet, som I kender os for, samtidig med at vi udvider vores serviceområder og introducerer innovative løsninger.

 

 

Vi er efter sammenlægningen af de to firmaer blevet enige om at det nye navn skal være Møllgaard Byens VVS A/S da vi så har kombineret Møllgaard VVS A/S og Byens VVS & Blik ApS fra begge firmaer og skaber en identitet, der formidler både historie og lokalforankring.

 

 

Følg os på vores sociale medier og hjemmeside for opdateringer om vores sammenlægning, spændende projekter og særlige tilbud.

 

 

Tak for jeres fortsatte tillid. Vi fejrer vores historie, vores medarbejdere og vores fantastiske kunder, der har været med på rejsen. Vi er begejstrede for at tage det næste skridt sammen med jer!

 

Møllgaard Byens VVS A/S

”Sammen for en stærkere fremtid”

 

 

 

 

Er du en af de mange der skal have skiftet måler?

Er du en af de mange der skal have skiftet måler, er her nogle ting du skal være klar over inden Samn Forsyning kommer hjem til dig.

dette skal du tjekke

Tjek at der ikke er tæringer eller rust på rørene omkring måleren. De skal kunne holde til montørens arbejde, når han skifter måler.

dette skal du teste

Test at dine lukkehaner før og efter måleren fungerer og lukker tæt. Se nederst på siden, hvordan du tester lukkehaner.

 

dette skal du Sørge for

Sørg for, at der er nem adgang og god plads til at arbejde omkring vandmåleren. tøm f.eks. skabe eller flyt vaskemaskiner, hvis de er i vejen for måleren.

 

-hvis disse ting er i orden, kan Samn forsyning let skifte din måler-

 

er de ikke opfyldt?

Er de ikke opfyldt, kan Samn Forsyning blive nødt til at køre igen uden at skifte måleren – og så koster det et gebyr.

 

Kontakt os, hvis din installation ikke lever op til de tre krav herover.

 

se video her:

 

Gør klar til målerskift.

https://vandmaaler.samn.dk/goer-klar-til-maalerskift-video

 

Her kan du se hvornår samn forsyning kommer til dit område. 

https://vandmaaler.samn.dk/tjek-hvornaar-din-vandmaaler-skal-skiftes

 

 

 

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

vvs - døgnvagt, kontakt os på
Tlf. 75 64 34 88

 

Følg os på facebook