ENERGICENTER

Investering i en ny varmeinstallation er en lang proces. Besøg vores ENERGICENTER, her kan du se udvalget i rette størrelse og afprøve dem. Vi står klar til at rådgive dig!

En ny varmeløsning

At vælge en ny varmeløsning er en lang proces. Mange vælger først at skifte, når gas- eller oliekedlen bryder sammen. Men ved at tænke langsigtet kan du spare på varmeregningen ved at investere i en ny løsning, før den gamle bryder ned. Vi hjælper dig gerne til en løsning inden for:

  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Naturgas

En investering i en ny varmeløsning er stor, og det kræver tid at sætte sig ind i behov og de forskellige løsninger. I vores butik får du præsenteret relevante løsninger, og gennem en tæt dialog klarlægger vi dine behov. Vi tager udgangspunkt i dit nuværende forbrug, og undersøger de elementer, der kan være årsagen til en høj varmeregning.

Den rigtig løsning

Ligesom når du vælger køleskabe, fjernsyn og vaskemaskiner kan du orientere dig om de forskellige løsningers energiforbrug via produktets energimærke, som giver dig et billede af effektiviteten. Derudover er der også faktorer, såsom garanti og lydniveau, der spiller ind.

I varmecentret kan du se og røre alle løsninger, samt få uddybende information omkring alle løsningerne. Alle udstillingsmodellerne er i naturlig størrelse, så du får en idé om plads og varmeanlæggets funktion. Vi har stor erfaring med forskellige varmesystemer i vores varmecenter, og vi betegner os selv som eksperter, når dit varmeanlæg skal udskiftes.

Vi har, som de eneste i Midtjylland, valgt at give dig muligheden for at afprøve installationer i fuld størrelse og under virkelige forhold. Vores udstillede installationer er de samme, som du enten har derhjemme, eller som du har mulighed for at få installeret. Samtidig kan du få et godt tilbud en ny og klimavenlig varmeløsning.

Besøg vores butik på Marsallé 24 i Horsens, og få råd og vejledning til din nye varmeløsning eller kontakt os på tlf.: 75 64 34 88.

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678
RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

vvs - døgnvagt, kontakt os på
Tlf. 75 64 34 88

 

Følg os på facebook