To Horsens firmaer sammenlagt!

 

Vi har glædet os til at dele denne store nyhed med jer!

To gamle Horsens firmaer, Møllgaard VVS og Byens VVS, har besluttet at forene deres kræfter og skabe en ny, fælles fremtid.

Med mere end 65 år samlet på bagen, har Møllgaard VVS og Byens VVS været fast forankret i Horsens historie. Vi bringer nu vores fælles ekspertise, dedikation og velrenommerede service sammen, for at skabe en endnu stærkere enhed.

Vi vil gerne takke jer, vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere, for jeres støtte gennem årene. Vi ser frem til at fortsætte dette partnerskab og skabe positive forandringer sammen siger Claus Vinther og Brian Paetau.

Som firmaets ledere glæder vi os til at byde jer velkommen til det nye kapitel for Møllgaard VVS og Byens VVS. Sammenlægningen repræsenterer vores fælles ønske om at styrke vores engagement i Horsens og skabe en endnu mere tilfredsstillende oplevelse for vores kunder.

Denne sammenlægning betyder ikke kun kontinuitet, men også nye muligheder. Vi forpligter os til at levere den samme høje kvalitet, som I kender os for, samtidig med at vi udvider vores serviceområder og introducerer innovative løsninger.

Vi er efter sammenlægningen af de to firmaer blevet enige om at det nye navn skal være Møllgaard Byens VVS A/S da vi så har kombineret Møllgaard VVS A/S og Byens VVS & Blik ApS fra begge firmaer og skaber en identitet, der formidler både historie og lokalforankring.

Følg os på vores sociale medier og hjemmeside for opdateringer om vores sammenlægning, spændende projekter og særlige tilbud.

Tak for jeres fortsatte tillid. Vi fejrer vores historie, vores medarbejdere og vores fantastiske kunder, der har været med på rejsen. Vi er begejstrede for at tage det næste skridt sammen med jer!

 

Møllgaard Byens VVS A/S

”Sammen for en stærkere fremtid”