NATURGAS

Hos Møllgaard VVS har vi stor erfaring med installation af gas

Den bedste vejledning

Hos Møllgaard VVS har vi stor erfaring med installation af gas og råder dig gerne til valg af kedel samt muligheder for opsætning. Gennem en tæt dialog vejleder vi dig til løsningen, der vil være bedst for dig og dit forbrug, uanset hvilken varmekilde du har i dag, og om du ønsker med eller uden alternativ energi tilknyttet.

Inden for naturgas tilbyder vi blandt andet:

  • Installation af nye gaskedler
  • Industri / erhverv
  • Huse / villaer
  • Ejendomskomplekser

Udskiftning af gaskedel

Har du en ældre gaskedel, kan det godt betale sig at skifte til en nyere model, især hvis din nuværende kedel er mere end 15 år. Fordelen ved at skifte kedel er, at en ny gaskedel udnytter brændslets energiindhold bedre og resulterer i en reduceret varmeregningen. Ofte vil en nyere gaskedel også fylde mindre end den gamle og samtidig udlede mindre CO2.

To faktorer spiller ind, når gaskedlen bliver gammel. Dels er der den teknologiske forældelse og dels den mekaniske nedslidning. Dette vil du typisk mærke i form af øgede udgifter til reservedele og servicebesøg, hvor du bør overveje at udskifte gasfyret. Vær dog opmærksom på, at i et nybygget hus udenfor eksisterende gasområde ikke må installeres gasfyr, som et resultat af regeringens aftale fra 2012.

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne til at finde den rigtige gaskedel, uanset om du ønsker at skifte til gas eller forny dit gasfyr. I vores showroom i Horsens fremviser vi gerne løsningerne, så du får en håndgribelig idé om skiftet. Kontakt os på tlf.: 75 64 34 88 og hør nærmere om gaskedler eller få et uforpligtende tilbud på en ny varmeløsning.

 

SKRIV EN BESKED TIL OS

Kontakt
Indtastes således: 12345678

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

vvs - døgnvagt, kontakt os på
Tlf. 75 64 34 88

 

Følg os på facebook