ENERGI CENTER

Vi har, som de eneste i Midtjylland, valgt at give dig muligheden for at se og afprøve installationerne i fuld størrelse, her kan du se og røre, samt få uddybende information omkring alle løsninger.

Vores udstillede installationer er de samme, som du enten har derhjemme, eller som du har mulighed for at få installeret. Besøg os på Marsallé 24 i Horsens.

FJERNVARME

NYE BESTEMMELSER FRA HORSENS FJERNVARME!
-Ved du at der er nye bestemmelser fra Horsens Fjernvarme pr. 1. juli 2022?
De nye bestemmelser siger at, hvis du ikke kan afkøle dit fjernvarmevand tilstrækkeligt, vil det medføre en merudgift på din varmeregning.
Vi kan hjælpe dig ved at gennemgå dit anlæg, så du får optimeret din udnyttlese af fjernvarmen og undgår unødige udgifter til din varmeregning.
Book en tid her:

Tlf. 7564 3488

Marsalle 24,
8700 Horsens

VI ER BLEVET MIDEA PARTNER

Midea er en international virksomhed grundlagt i 1968 og i dag én af verdens allerstørste producenter af bl.a. varmepumper, køle-, ventilations- og klimaanlæg – i Europa er hver femte solgte klimaanlæg produceret af Midea.

Når du vælger en varmepumpe fra Midea, får du energieffektive produkter i god kvalitet – tilpasset det nordiske klima. Økonomien er god, driftssikkerheden er høj, priserne er gode, og så bliver din Midea varmepumpe altid installeret af uddannede partnerinstallatører.

 

Energi center

At vælge en ny varmeløsning er en lang proces. Mange vælger først at skifte, når gas- eller oliekedlen bryder sammen. Men ved at tænke langsigtet kan du spare på varmeregningen, ved at investere i en ny løsning, før den gamle bryder ned.

Fjernvarme

Hos Møllgaard specialiserer vi os i installation, vedligehold og servicering af fjernvarmeanlæg for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi leverer og monterer radiatorer, termostater og rørsystemer.

Hos Møllgaard VVS har vi stor erfaring med installation af gas, og råder dig gerne til valg af kedel samt muligheder for opsætning. Gennem en tæt dialog vejleder vi dig til løsning der vil være bedst for dig og dit forbrug.
At vælge en ny varmeløsning er en lang proces. Mange vælger først at skifte, når gas- eller oliekedlen bryder sammen. Men ved at tænke langsigtet kan du spare på varmeregningen, ved at investere i en ny løsning, før den gamle bryder ned.
Udenfor normale åbningstider kan kan du frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 7564 3488.

Møllgaard VVS i Horsens

VVS-installatør med mange års erfaring.

Vi har gennem årene løst mange VVS-opgaver for store og små virksomheder samt arbejdet med byggeprojekter i Horsens og omegn. Vores kunder er hovedsageligt private, firmaer og institutioner.

Som den lille virksomhed, vi er, er det kundernes tilfredshed, vi lever af.

Det er derfor vores mål at leve op til vores kunders krav og gøre dem tilfredse uanset hvilken opgave, der er tale om. Vi har altid fokus på kvalitet og troværdighed.

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR ET TILBUD


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Møllgaard VVS på telefon eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller hvis du vil have os med på råd.

Du kan også skrive en besked til os her, hvis du gerne vil ind og se vores Energicenter

Møllgaard VVS står altid klar til at hjælpe dig.

 

Udenfor normale åbningstider

Du kan frem til kl 20.00 i alle hverdage og weekender kontakte os på telefon: 7564 3488

 

Følg os på facebook